Вие сте на: Home Услуги

Услуги

     Хемија-Комерц врши услуги за дизајнирање и декорирање на керамички, порцелански, стаклени, аркопални и други видови на производи. Декорации на производи за рекламни и промотивни цени како и секакви останати дизајни и декорации со различни сезонски, празнични мотиви и останато.

     Изработуваме реклами на керамички, порцелански плочки и гранит за кафетерии, ресторани, хотели и секакви видови на угостителски објекти и останати компании кои сакаат да го истакнат името на својата фирма на посебен и поразличен начин од останатите. Овој тип на реклама нуди многу интересни можности во споредба со станатите видови на реклама. (погледнете пример доле)

     Располагаме со исклучително продуктивна опрема за декорација и печење на секакви видови на садови и материјали од керамика, порцелан, стакло, аркопал и др. Можеме да излеземе во пресрет на секакви барања и потреби за огромни количини. Земајќи го во предвид времето за кое можеме да ја изработиме робата и квалитетот можеме да ви понудиме најдобри цени.

 

Контакт:


Владимир Трајковски
Телефон / Факс:  ++ 389 43 239 100      
Мобилен: ++ 389 78 375 831       
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.