Вие сте на: Home Контакт

Контакт

Продажба - Листели и Декори 
Марјан Ѓоргов
Улица: Живко Фирфов 42
1400 Велес, Македонија
Телефон / Факс: ++ 389 43 239 100
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   


Испратете порака

Продажба - Порцелански производи
Владимир Трајковски
Улица: Живко Фирфов 42
1400 Велес, Македонија
Телефон / Факс:  ++ 389 43 239 100
Мобилен: ++ 389 78 375 831 
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  Испратете порака

Салон за продажба - Велес
Јовановска Марија
Арсовски Миланчо
Улица: Живко Фирфов 42
1400 Велес, Македонија
Телефон: ++ 389 389 43 243 220
Емаил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Испратете порака
Грција и Кипар

Agent
Kyprou 4 Metamorfosis
Athens, Greece
Tel/fax ++30211-4006420
Mobile: ++306932625773
Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Send messageКосово

Agent
Enver Behluli
Urosevac, Kosovo
Mob: +386 49 303 400

Send messageАлбанија

Agent
Mihail Sotiri
Korca, Albania
Mob: +355 68 2063 785

Send message